Публикувано на: пн, Дек. 11th, 2017

Борислав Михайлов ще се кандидатира за четвърти мандат президент на  БФС

На конференция с президента на УЕФА Александър Чеферин в София, Борислав Михайлов обяви предстоящата си кандидатура за четвърти мандат на поста Президент на Българския футболен съюз (БФС)

Друг претендент в надпреварата за президентския пост е Любослав Пенев, изразил своето намерение преди няколко дни.

Оценката на Михайлов за 2017-а година бе посочена като успешна за БФС. „Първенството е интересно, националният отбор постигна два успешни резултата, каквито не сме имали предишните години. БФС е по-стабилен финансово от всякога.“

Работата на Михайлов бе одобрена и високо оценена от Александър Чеферин, президента на УЕФА. По думите му понякога Михайлов е много агресивен когато става въпрос за интересите на България, при провеждане на заседания на изпълнителния комитет на европейския футболен съюз.

„Боби е ветеран в изпълнителния комитет, от много време е там. Познава всички в УЕФА. Ние сме приятели, но това не е достатъчно. Важното е да работи добре, съвестно и да защитаваш интересите не само на българския футбол“, изтъкна Чеферин.

По повод кандидатурата на Любослав Пенев той сподели: „Знаем, че има конгрес догодина. Не познавам лично другия кандидат. Беше повече от добър футболист, отличен дори. Но лично не съм го срещал“

Коментари

Автор

-