Публикувано на: пн, Дек. 18th, 2017

Гриша Ганчев плаща 1 млн. лв на Любо Пенев за битката му с Боби Михайлов?

500 000 евро (1 млн. лв) са били обещани на Любо Пенев, за да влезе в битка с Боби Михайлов за шефския пост в БФС, твърди „Меридиан мач“.
През този месец Чичовото напусна Валенсия, пише изданието, където бе треньор на втория отбор и се хвърли в тази авантюра. Той обаче нямало да направи това безплатно, защото финансовото му състояние изисквало спешни и големи постъпления.
Кандидатурата на Пенев бе издигната от аматьорския Черногорец (Ноевци), като се според някои информации представителите на клуба Тони Миланов и Ивайло Гроздев са близки до собственика на ЦСКА Гриша Ганчев.
За бизнесмена пък не е проблем да плати такава сума, стига Любо да поведе опозицията срещу Боби Михайлов. Финансовите неволи на бившия нападател не са от вчера. Чичовото все още не е покрил дълга си към известна банка, сочи Търговския регистър. Пенев ще получи внушителната сума, независимо дали ще спечели Конгреса. Любо се надявал, че постът ще успее да му осигури 500-те хиляди, за които имал заведен съдебен иск срещу БФС.

Коментари

Автор

-